EnglishIn English
Cosafe

Cosafe rankas bland de snabbast växande teknikföretagen i Deloitte EMEA Technology Fast 500

Stockholm, Sverige – 4 juni 2024 – Cosafe Technology, marknadsledare för kritisk kommunikation och incidenthantering inom offentlig sektor, skolor och företag, har idag blivit utsett som ett av de snabbast växande teknologiföretagen i EMEA-regionen enligt Deloitte Technology Fast 500-rapporten. Detta prestigefyllda erkännande bekräftar Cosafe betydande framsteg och framstående position i branschen.

Innovativa lösningar som driver tillväxt

Cosafe har under utvecklingen av vår plattform konsulterat över 100 branschexperter för att skapa en lösning som inte bara hjälper organisationer att larma och hantera kritiska händelser utan också förebygga dem. Med en användarvänlig plattform fokuserar Cosafe på att förenkla och effektivisera krishantering och viktig kommunikation i alla situationer, oavsett var medarbetare befinner sig.

Ledarskapets vision

”Vi är oerhört stolta över att bli erkända i Deloitte EMEA Technology Fast 500. Detta erkännande är ett bevis på det hårda arbete och den innovation som vårt team har lagt ner för att utveckla och förbättra vår plattform. Vårt uppdrag att möjliggöra hållbara organisationer genom effektiv krishantering och kommunikation är viktigare än någonsin, och denna utmärkelse inspirerar oss att fortsätta vårt arbete.” säger Alexis Nicou, VD för Cosafe Technology AB.

Framtidsutsikter

Framöver planerar Cosafe att fortsätta vår expansion inom incidenthantering i framför allt Europa och Latinamerika. Tillsammans med våra kunder och engagerade användare utvecklar vi ständigt nya funktioner och tjänster som ytterligare förbättrar användarupplevelsen och effektiviserar deras kriskommunikation och incidenthantering.

Ett stort tack till våra kunder

Vi vill rikta ett stort tack till våra kunder som är en avgörande del av vår resa och framgång. Ert förtroende och era insikter har varit ovärderliga för oss, och vi ser fram emot att fortsätta stödja er med de bästa lösningarna för att larma, hantera och förebygga incidenter.

Läs mer om Cosafe och våra funktioner.

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Fler artiklar och nyheter...

Ökad trygghet i Uppsala kommuns skolor med Cosafe larmapp

Carlos Hernandez Rubio: Årets Skyddsängel efter hans agerande på Grimstaskolan

I en värld där skolsäkerhet blivit ett alltmer aktuellt ämne, har Sverige fått sin egen hjälte i form av Carlos Hernandez Rubio, vaktmästare på Grimstaskolan. Hans modiga insats under en skolattack förra året har inte bara räddat liv utan även belönat honom med titeln ”Årets Skyddsängel” av Aftonbladet, vilket har kastat ljus över vikten av

Nils Holgerssongymnasiet

Säkerhet prioriteras på Nils Holgerssongymnasiet med hjälp av Cosafe

På Nils Holgerssongymnasiet i Skurup är säkerheten av yttersta vikt, särskilt då skolan erbjuder utbildningar inom högriskyrken som jordbruk och bygg. Genom ett framstående användande av den digitala säkerhetslösningen Cosafe lyckas skolan proaktivt hantera och förebygga risker, vilket skapar en tryggare utbildningsmiljö för såväl elever som personal. Tack vare Cosafe kan skolpersonalen snabbt hantera potentiella

Woman in couch receiving troubling news on phone in christmas times.

Incidenthantering på hybridkontoret: 4 ledarskapstips för en trygg jul!

Med julen runt hörnet samlas ofta hybridkontoret för det årliga julfirandet, samarbetet kring den sista deadlinen och utvärdering av det gångna året. En intensiv tid där det är mycket som ska hinnas med innan vissa går på semester och andra fortsätter jobba – både hemma och på kontoret. Som chef med personalansvar bidrar detta lätt

Ni kan vara igång på en dag!

Vår lösning är enkel att implementera, administrera och använda

Boka en demo med en av våra experter

Fyll i formuläret nedan för att boka en gratis demonstration.