CoSafe Sustainability Initiative (CoSI)

CoSafe Sustainability Initiative (CoSI) vänder sig till ideella föreningar och välgörenhetsorganisationer som vill använda vår innovativa och digitala kommunikations- och säkerhetsplattform CoSafe för att förbättra organisationens förebyggande arbetsmiljö- och beredskapsarbete samt möjliggöra modern och smart kommunikation i kritiska situationer.

Mot bakgrund av Agenda 2030:s globala mål för en hållbar utveckling har vi skapat detta initiativ som syftar till att bidra till ökad samhällsnytta, ett tryggare och säkrare samhälle samt utveckling inom ekonomisk, social och miljömässig hållbarhet.

Välkommen att ansöka om ett kostnadsfritt 24 mån CoSafe abonnemang för maximalt 100 användare (värde 135 000 kr). Systemet är en molntjänst och kan enkelt användas på era befintliga mobiler, läsplattor eller datorer.

Klicka på länken för att skicka in er ansökan till CoSafe Sustainability Initiative (CoSI)

Alexis Nicou CoSafe

Genom initiativet får CoSafe som företag tillsammans med alla medarbetare möjligheten att bidra med en konkret, kraftfull och handlingskraftig insats för ideella organisationer och dess eldsjälar runt om i Sverige. Agenda 2030 bidrar till att forma den framtid som dagens barn och unga ska leva i. Vi är glada över att vi funnit ett litet sätt att bidra till det.

Alexis Nicou

CEO & co-founder