EnglishIn English
Cosafe

Cosafe på listan över snabbast växande techbolagen i Sverige

Vi är glada över att meddela att Cosafe har äran att vara en del av topplistan bland Sveriges snabbast växande teknikbolag, som Deloitte nyligen presenterade.

Denna resa skulle inte vara möjlig utan våra underbara kunder i Sverige, Europa och Latinamerika, inom skolor, kommuner och företag. Vår vision är klar: att möjliggöra trygga och hållbara organisationer. Vi strävar efter att förenkla och effektivisera krishantering och viktig kommunikation i alla tänkbara situationer, var du än är, för att minimera skadliga konsekvenser.

Vi är otroligt tacksamma för varje tillfälle att bidra till att skapa en tryggare arbetsplats. Tillsammans fortsätter vi att sträva efter att göra verklig skillnad.

Att vara en del av Sweden Technology Fast 50 är en ära. Denna ranking är en hyllning till innovation, entreprenörskap och teknologisk utveckling. Under över 20 år har denna ranking uppmärksammat pionjärer inom tech-branschen, och vi är stolta över att vara en del av denna banbrytande tradition.

“Det känns fantastiskt att vi i 20 år har fått uppmärksamma svenskt entreprenörskap i techbranschen genom Sweden Technology Fast 50. Årets bolag speglar inte bara Sveriges ledande position inom innovation utan också skiftningar vi sett i samhället de senaste åren, inte minst inom GreenTech med tekniska lösningar för att driva på klimatomställningen och MedTech där teknik kan användas för att stärka vården. Vi är glada över att få fira bolagens framgångar och ser fram emot att följa dem framöver”, säger Ester Sundström, partner på Deloitte och ansvarig för Deloitte Sweden Technology Fast 50.

Tillsammans med våra fantastiska kunder och vårt dedikerade team ser vi fram emot att fortsätta att driva innovation och att göra världen till en tryggare plats. Tack för att ni är en del av vår resa, och tack för att ni gör det möjligt för oss att skapa en bättre och säkrare framtid!

För mer information om Sweden Technology Fast 50 och deras rangordning av Sveriges snabbast växande techbolag, besök fast50.se.

Deloitte fast 50

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Fler artiklar och nyheter...

kriskommunikation

Fem starka skäl att undvika Teams, Slack och WhatsApp för kriskommunikation

Idag har många arbetsplatser helt eller delvis införlivat remote-kulturen vi vande oss vid under pandemin. Den stora fördelen har varit bättre balans i vardagen men högst upp på listan över de negativa aspekterna kommer oftast bristfällig intern kommunikation. Gränsen mellan det privata och arbetet har suddats ut. Vi har det moderna kontoret i fickan och

Köpings kommun använder Cosafe larmapp

Så har Köpings kommun ökat skolsäkerheten med Cosafe

Utbildningsförvaltningen i Köping har ett tiotal grundskolor, en gymnasieskola och ett antal fritidshem. När Thomas Hoffman påbörjade sin tjänst som säkerhetschef på Köpings kommun 2019 märkte han tidigt ett markant intresse för säkerhetsfrågor inom skolans värld. I april 2022 kom Thomas i kontakt med Cosafe och valde att inleda ett samarbete för att bygga ut

Ökad trygghet i Uppsala kommuns skolor med Cosafe larmapp

Nu ökar Uppsala kommun fokus på skolsäkerhet

Efter sommarens skjutningar ökar Uppsala kommun nu fokus på trygghet i skolorna, vilket både Aftonbladet och Sveriges Radio rapporterar om. Olof Oskarsson som är verksamhetsområdeschef för Kommunal grundskola säger att det absolut viktigaste nu är att möta eleverna och ta hand om deras oro, när de kommer till skolstarten. Uppsala kommunen har efter ett års

Ni kan vara igång på en dag!

Vår lösning är enkel att implementera, administrera och använda

Boka en demo med en av våra experter

Fyll i formuläret nedan för att boka en gratis demonstration.