Cosafe nominerad till KPMGs innovationstävling Private Enterprise Tech Innovator in Sweden

KPMG har lanserat Private Enterprise Tech Innovator – en global pitchstävling som vänder sig mot startups. Fem finalister får presentera sin affärsidé, likt Draknästet, för en namnkunnig jury. Vinnaren får chansen att, tillsammans med 22 andra vinnare från övriga KPMG-firmor, tävla i den globala finalen som arrangeras under Web Summit-veckan i Lissabon i november.

– Det har varit spännande men också oerhört svårt att utkristallisera fem finalister av många, otroligt starka, sökande bidrag med en genomgående hög innovationsnivå. Extra roligt är också att flera av de tävlande bidragen genomsyras av ett starkt hållbarhetstänk. Nu lämnar vi med varm hand över till vår jury, som har det svåra uppdraget att utse en vinnare den 1 juni, kommenterar Michael Palmér, projektledare för tävlingen och ansvarig för den panel som har genomfört den första gallringen.

KPMG Private Enterprise Tech Innovator är en innovationstävling där startups har fått möjlighet att ansöka om att delta under våren. Ett utan kriterierna är att de ska omsätta minst 10MSEK och/eller ha fått investeringar om minst 5MSEK. 

De fem bidrag som nu tävlar är:

1) PlasticFri – Home – PlasticFri
2) Stratipath – Stratipath – AI-based precision diagnostics
3) Imogo – imogo (imogotech.com)
4) STILRIDE – STILRIDE – The Next Generation of Electric Mobility
5) Cosafe Technology – En larmapp för bättre krishantering (cosafe.se)

 

Jury för KPMG Global Tech Innovator:

Günther Mårder, VD för Företagarna
Sara Wallin, VD för Chalmers Ventures
Carl-Henrik Koit, VD för Almi Företagspartner Stockholm Sörmland AB
Tina Zetterlund, Head of Clients & Markets, KPMG 

För mer information, besök:
Private Enterprise Global Tech Innovator | Application – KPMG Sverige 

Facebook
Twitter
LinkedIn
E-post

Fler artiklar och nyheter...

Köpings kommun använder Cosafe larmapp

Så har Köpings kommun ökat skolsäkerheten med Cosafe

Utbildningsförvaltningen i Köping har ett tiotal grundskolor, en gymnasieskola och ett antal fritidshem. När Thomas Hoffman påbörjade sin tjänst som säkerhetschef på Köpings kommun 2019 märkte han tidigt ett markant intresse för säkerhetsfrågor inom skolans värld. I april 2022 kom Thomas i kontakt med Cosafe och valde att inleda ett samarbete för att bygga ut

Ökad trygghet i Uppsala kommuns skolor med Cosafe larmapp

Nu ökar Uppsala kommun fokus på skolsäkerhet

Efter sommarens skjutningar ökar Uppsala kommun nu fokus på trygghet i skolorna, vilket både Aftonbladet och Sveriges Radio rapporterar om. Olof Oskarsson som är verksamhetsområdeschef för Kommunal grundskola säger att det absolut viktigaste nu är att möta eleverna och ta hand om deras oro, när de kommer till skolstarten. Uppsala kommunen har efter ett års

Rikard von Zweigbergk, Almedalen

Så hjälpte Cosafe Region Gotland under Almedalsveckan

Med allas ögon på sig efter förra årets tragedi var säkerhetspådraget extra stort i år, vilket Dagens Samhälle också rapporterade om. Region Gotland med Beredskaps- och säkerhetsskyddschef Rikard von Zweigbergk i täten rustade därför med en rad nya säkerhetsåtgärder så att de omedelbart skulle kunna hantera en allvarlig händelse. En del av lösningen var Cosafe.

Ni kan vara igång på en dag!

Vår lösning är enkel att implementera, administrera och använda

Boka en demo med en av våra experter

Fyll i formuläret nedan för att boka en gratis demonstration.