EnglishIn English
Cosafe

Vårt uppdrag är att möjliggöra hållbara organisationer

Vi konsulterade över 100 branschexperter när vi utvecklade Cosafe för att hjälpa dig larma, hantera och förebygga kritiska händelser.

Vårt mål är att förenkla och effektivisera krishantering och viktig kommunikation i alla situationer, oavsett var du eller dina medarbetare befinner er, för att minimera skadliga konsekvenser.

Vi hjälper er att skapa en tryggare arbetsplats

Vi är ett svenskt Software-as-a-Service (SaaS) techbolag inom säkerhet som hjälper företag, myndigheter, kommuner och skolor att hålla sina medarbetare trygga och informerade.

Idag förlitar sig hundratals kunder i Europa och Latinamerika på Cosafe för att skapa en tryggare arbetsplats för sina medarbetare. Vår plattform används av företag i olika storlekar och branscher, myndigheter, en tredjedel av Sveriges kommuner, åtta av Sveriges tio största stadsförvaltningar, samt privata och kommunala skolor som ansvarar för över 1 miljon elever.

Cosafe Technology AB grundades 2014 och är baserat i Stockholm, Sverige.

Cosafe och säkerhet

Säkerhet är vår kärna. 100-tals branschexperter har varit aktivt engagerade i att ta fram och vidareutveckla vår plattform, vilket har resulterat i en användarvänlig, effektiv och kundcentrerad lösning för att larma, hantera och förebygga incidenter.

Vår verksamhet är certifierad enligt ISO 27001 och hanterar all data i enlighet med GDPR med lagring på hållbara och klimatvänliga datacenter av högsta säkerhetsklass i Sverige.

Missa inte heller vårt Nyhetsrum där vi kontinuerligt delar kunskap om det senaste inom säkerhet och teknologi.

ISO certifierad och GDPR säkrad

Cosafe och hållbarhet

Mot bakgrund av Agenda 2030:s globala mål för en hållbar utveckling har vi valt att satsa extra på ideella organisationer som är så viktiga för vårt samhälle. 

Vi har skapat ett initiativ som vi kallar Cosafe Sustainability Initiative (CoSI) där vi erbjuder ideella organisationer att ansöka om ett kostnadsfritt abonnemang. Läs mer om CoSI här.

Ni kan vara igång på en dag!

Vår lösning är enkel att implementera, administrera och använda

Boka en demo med en av våra experter

Fyll i formuläret nedan för att boka en gratis demonstration.