Vårt uppdrag är att möjliggöra säkra, trygga och hållbara organisationer

Vi konsulterade över 100 branschexperter när vi byggde Cosafe för att hjälpa dig larma, hantera och förebygga kritiska händelser.

Vårt mål är att förenkla och effektivisera krishantering och viktig kommunikation i alla situationer, oavsett var du eller dina medarbetare befinner er.

Om företaget

Ett snabbväxande svenskt SecTech företag

Cosafe Technology är ett marknadsledande svenskt SecTech företag, som grundades 2014 och har kontor i Stockholm, Sverige och São Paulo, Brasilien.

Vi hjälper organisationer hålla sina anställda trygga, informerade och sammanlänkade. Cosafes plattform är lösningen på kommunikation vid kritiska incidenter i alla situationer, oavsett var du befinner dig.

All data sparas i hållbara, miljövänliga och ISO-certifierade data center med högsta säkerhetsklassning.

Cosafe och hållbarhet

Mot bakgrund av Agenda 2030:s globala mål för en hållbar utveckling har vi valt att satsa extra på ideella organisationer som vi generellt tycker är viktiga för vårt samhälle. Roslagens sjövärnskår och Skansen är några sådana exempel.

Vi har också ett initiativ vi kallar Cosafe Sustainability Initiative (CoSI) där vi erbjuder ideella organisationer att ansöka om ett kostnadsfritt abonnemang. Läs mer om CoSI här.

Ni kan vara igång på en dag!

Vår lösning är enkel att implementera, administrera och använda

Boka en demo med en av våra experter

Fyll i formuläret nedan för att boka en gratis demonstration.