EnglishIn English
Cosafe

OBS! ALLA BOKNINGAR GÖRS LÄNGRE NED PÅ SIDAN!

Cosafe för en säkrare och tryggare arbetsdag

Cosafe används för att larma och kommunicera internt vid allvarliga incidenter. 

Kort om Cosafe

Vår värld har förändrats dramatiskt och kräver idag bra beredskap och kommunikation.  Inrymning, utrymning, PDV, skolattacker, hot, bråk, brand etc. är alla exempel på incidenter som kan hända när som helst.

Agenda för onboarding av Cosafe i verksamheten

”Det är viktigt att personalen får en ordentlig utbildning i Cosafe för att onboardingen i verksamheten ska bli lyckad, säker och effektiv. Samtidigt är det viktigt att onboardingen inte stör den vardagliga verksamheten och att det blir så lite administration som möjligt för enheten. Senaste 2 åren har vi implementerat Cosafe i över 100 kommuner så vi har lärt oss vilken onboardingprocess som fungerar bäst och det är när processen delas upp det i tre steg.”

Alexis Nicou, VD och grundare

1

Infoträff för ledning och administratörer

(webbmöte 55 min)

Infoträff för ledning och administratörer

(webbmöte 55 min)

Huvudmannens projektgrupp berättar om hur implementeringen av Cosafe är planerad och produktexperter från Cosafe berättar om plattformens funktioner och på vilket sätt den kan användas för att skapa en tryggare och säkrare arbetsmiljö.

2

Utbildning för administratörer

(webbmöte 2h + 1h)

Varje enhet ska utse 2-3 administratörer som tillsammans bokar in sig på en gemensam digital utbildning för administratörer som sker vid två tillfällen med ca en till två veckors mellanrum. Eftersom merparten av administrationen av Cosafe blir helt färdigt på utbildningen så är det viktigt att det närvarar minst en beslutsfattare som kan ta beslut om hur larm med mera ska konfigureras.

Utbildningens innehåll:
 Tillsammans med en dedikerad Cosafe expert går vi tillsammans igenom Cosafe Adminpanel, hur man skapar användare och grupper, larm och övriga funktioner. Vi går även igenom hur ni enkelt implementerar Cosafe i verksamheten samt planerar in eventuella extra utbildningar och larmövningar.

3

Live användarutbildning för all personal

(webbmöte 55 min)

Boka en liveutbildning till all personal med en av Cosafes produktexperter. Samla personalen i en gemensam lokal och anslut till webbmötet som kan direktsändas på storbildsskärm eller/och anslut upp till 150 personer till webbmötet från olika platser.

Produktexperten kommer pedagogiskt gå igenom följande:
– Presentation av Cosafe
– Hur man installerar och kommer igång med Cosafe
– Vanliga frågor och svar
– Genomgång av funktionerna
– Genomgång av larmprocessen och livetest av larm

Denna övning är valfri men rekommenderas!
Pris 2500 SEK + moms (om det inte redan är förbeställt)

Gratis video - Användarutbildning för all personal

(40 min - fri tillgång)

Vi har tagit fram en video som kan skickas ut till all personal innan de bjuds in till Cosafe. Då minimeras antalet frågor och det blir en smidig implementering av Cosafe på enheten.

Cosafe Skolsäkerhet

Videon innehåller följande:
– Presentation av Cosafe
– Hur man installerar och kommer igång med Cosafe
– Vanliga frågor och svar
– Genomgång av larmprocessen

OBS!

Vi rekommenderar en kombination av ovanstående två användarutbildningar för att säkerställa att personalen kan hantera systemet väl om en incident inträffar. 

Boka en demo med en av våra experter

Fyll i formuläret nedan för att boka en gratis demonstration.